رئیس انجمن مددکاری اجتماعی ایران با تاکید بر اینکه گسترش خدمات اجتماعی نباید محدود به مرزهای جغرافیایی باشد، از اختصاص دو کرسی به ایران در فدراسیون جهانی مددکاری اجتماعی خبر داد.
به گزارش مجله اینترنتی مددکاری اجتماعی ایران به نقل از ایسنا؛ سید حسن موسوی چلک با بیان اینکه امضای تفاهمنامههایی در اولین کنگره بین المللی« ۶۰سال مددکاری اجتماعی در ایران» با ۸ کشور و ۹ انجمن مددکاری اجتماعی، منجر به افزایش تعاملات بین المللی ایران در این حوزه شده است، گفت: در آخرین سفر انجمن مددکاری اجتماعی ایران به کشور قیرقزستان و شرکت در کنفرانس بین المللی «مددکاری اجتماعی در قرن ۲۱، چالشها و فرصتها»، سخنرانی کشور ایران و پرداختن به بحث اورژانس اجتماعی در پاسخ به چالش آسیبهای اجتماعی، مورد استقبال زیادی قرار گرفت.
وی برگزاری کارگاه آموزشی «مددکاری اجتماعی در شرایط بحرانی» به صورت مشترک بین انجمن مددکاری اجتماعی ایران و روسیه، به مدت ۱۰ ساعت را یکی از برنامه های اثربخش این همایش دانست و گفت: کشورهایی نظیر دانمارک، لیتوانی، روسیه، ژاپن و …. در این همایش شرکت داشتند. همچنین دبیرکل منطقه آسیا و اقیانوسیه فدراسیون مددکاری اجتماعی، خانه اروپا و …نیز در همایش قرقیزستان حاضر شدند.
موسوی چلک با اشاره به تاسیس اورژانس اجتماعی در کشور قیرقیزستان به دنبال برگزاری کنگره ۶۰ سال مددکاری اجتماعی در ایران افزود: به دنبال این اقدام نماینده ایران در این همایش جلسه توجیهی را با مسئولان شهرداری در این کشور برگزار و همچنین در نشست هایی با وزارت کار، معاونین و مدیران کل این کشور شرکت کرد. این اقدامات بررسی تفاهم نامه بین انجمن مددکاری اجتماعی ایران و قیرقیزستان را نیز به دنبال داشت.
وی با تاکید بر اینکه باید تلاش کنیم تا بعد از ۶۰ سال ارتباطمان را با جامعه بین المللی به شکل هدفمند و نهادینه افزایش دهیم، گفت: افزایش این تعاملات به ویژه بعد از همایش ۶۰ سال مددکاری اجتماعی در ایران شکل گرفته است. اگر بتوانیم داشتههایمان را در سطح جهانی به خوبی عرضه کنیم، به دستاوردهای بزرگتری نیز خواهیم رسید.
به گفته رئیس انجمن مددکاری اجتماعی ایران ظرفیت مددکاری اجتماعی در ایران فراتر از کشورهای منطقه است و ایران قادر است تا الگوی کشورهای دیگر در این عرصه باشد؛ با این وجود لازم است تا این روابط در چارچوب منافع و قوانین کشور در سطح جهانی گسترش پیدا کنند.
موسوی چلک با تاکید بر اینکه دو کرسی در فدراسیون مددکاری اجتماعی به ایران تعلق دارد، اظهار کرد: در حال حاضر رئیس انجمن مددکاری اجتماعی ایران به عنوان «کمیسر اخلاق» و «عضو هیئت رئیسه فدراسیون جهانی مددکاری اجتماعی در منطقه آسیا و اقیانوسیه» انتخاب شده است و این اولین بار است که ایران بعد از ۶۰ سال صاحب دو کرسی می شود.
وی با بیان اینکه در حال حاضر ۶ نفر در سطح جهانی مسئول بازنگری در منشور اخلاق مددکاری اجتماعی هستند، تصریح کرد: یکی از این ۶ نفر، نماینده کشور ایران است و این مساله یکی از دستاوردهای بزرگ برای مددکاری اجتماعی ایران محسوب میشود.
رئیس انجمن مددکاری اجتماعی با اشاره به اینکه ایران جزو معدود کشورهایی است که مددکاران اجتماعی آن در کلانتریها نیز حضور دارند گفت: این نکات دستاوردها و تجربیات خاصی را در ایران شکل دادهاند که می توانیم آنها را در جهان ترویج کنیم تا همه مردم از آنها بهره مند شوند چراکه خدمات اجتماعی مرز جغرافیایی نمی شناسد.